Second baby

SALAM mohon doakan sy ye .. anak pertama stillbirth 7 bulan. Ade ustad cakap sebab sihir wallahualam . Haritu pergi scan alhamdulillah ade rezeki untuk baby kedua. Dah 7 minggu harap bertahan dan sihat hingga due.. moga ade rezeki untuk sy menimang chaya mata amin . 😢

1 Balas

hi. saya juga alami sihir. dan pernah keguguran bfr this. sekarang sama dengan awak 7 minggu. inshaallah Allah yang berkuasa. apa apa serah pada Dia, minta dia jagakan.