Selsema

Salam mcm mana nak hilang kan selsema ye time preggy ni now i dah 33w takut nnti time bersalin susah nak bernafas pula ? skrg pun rasa mcm tu sesak nafas bernafas pun melalui mulut je sbb hidung betul2 tersumbat ? help me please

1 Balas

Cuba makan vitamkn C. Sebelum ni saya selalu selsema sampai terpksa bernafas melalui mulut. Alhamdulillah selepas saya makan vitamin c saya sudah tidak selsema. Saya guna produk shaklee tapi saya x jual pun. Saya rasa vitamin C lain pun boleh kott