Hidung Tersumbat

Ada siapa tak yang pernah alami hidung tersumbat tapi dia tak flu? Tiap kali masa tidur malam memang akan tersumbat dan bila nak bernafas guna mulut susah pula. Sekarang siang pun boleh tersumbat juga?Rasa macam sesak nafas pula.

3 Balas

Awak kena pergi berjumpa doctor atau boleh cuba gunakan nasal spray untuk buangkan lebihan cecair dalam hidung.

3y ago

dh cuba nasal spray tp xde efek. jumpa doktor pon dh

saya alami masalah yang sama. sehinggakan selalu sakit tekak bila sering bernafas ikut mulut

Ada jumpa doctor tak? Sy pon alami benda yg sama😭