berpa weeks kita boleh rasa tendangan bby dalam perut ?

salam mamy semua i nak tanya brpa weeks kita boleh rasa tendangan bby dalam perut ? i dah 15weeks masih belum rasa apa2 dah check doctor cakap tiada masalah . #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

10 Balas

Sy 24w baru rasa bebetul kuat baby gerak dlm perut. Sebelum tu cuma rasa mcm gelembung angin bergerak dlm perut, tu pun klu tk fokus mmg takkan rasa dan takkan sedar pun. Klu first baby, normal utk rasa pergerakan dr 24w ke atas. Tp ikut badan juga. Ada yg 18w dah rasa kuat. Ada yg awal dr tu