Lendir coklat dan keputihan

Salam mami semua, siapa disini ada pengalaman mslh Keputihan dan lendir coklat semasa di trimister ke3. Sya dah check doktor dan dberi ubat yg kena masukkan dlm ms v. Dan doktor dh buat hvs smlm, result akan dpt dlm seminggu 2 akn dtg. Smlm scan bby sekali lg utk tgk uri, syukur uri masih terletak elok. Sya dah buat research tanya pak google ttg mslh ni. Dlm group ni siapa saja pernah mengalami mslh spt sya? Apakah lendir coklat itu mempengaruhi proses persalinan nnt? Mohon pencerahan. ?

1 Balas

Wassalam. In shaa Allah tak mempengaruhi proses bersalin nanti, tapi kalau ada lagi lendir coklat/darah boleh rujuk doktor lagi sekali.