kena induce

Salam , macam mana nak cepatkan bukaan ? Smlm masuk ubat harini baru 3cm . Doakan sy cepatkan bukaan ? stress juga bila bukaan cm lambat . Dah 3 hari masuk hari ni kat hosp . #firstbaby #37week3days

2 Balas

baca zikir nabi yunus tak silap sy . laailaha illa anta subhanaka inni kuntu minazolimin . sentiasa tanpa henti . sy induce 14jam gak . baru lahir baby .

5y ago

takpe . anggap tu semua nikmat . 😍 sy dulu fikir nikmat je . sbb tak sllu rasa . buat je solat tak terasa sgt masa berlalu