masalah period

salam maaf sy nk bertanya pd ibu² pernah ke alami masalah bila brtukar pil perancang ? mcm masalah sy hampir 2 tahun sy amalkn perancang cucuk , lepastu sy tukar sebab dh 6 bulan xperiod lepastu sy amalkan pil perancang oralcon tp masih lg xde period. .itu normal ke ?? #sekadarbertanya

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini sbb sy rncng sndri..better puan g klnik pakar wanita n mntk doc check or scan bagaimana jika ada mslh pape..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

wah😍😍😍 alhamdulillah tahniah puan ..jaga dri bebaik k.. ❤️