bersama suami

salam maaf soalan agak sensitif. saya first time mom, 100 hari pantang. nak tanya la mcm mana nak bersama dgn suami lepas ada anak? saya rasa mcm susah ja sbb anak selalu dgn saya. kalau anak tidur pun anak tidur sebilik, so nak kena main kat luar bilik ka mcm mana. kesian suami, saya asyik tangguh2 ja sbb saya fikirkan anak

2 Balas

rumah awk studio unit ke? klu ada bilik lain, pergi bilik sblh je.

2w ago

rumah ada 2 bilik ja, lagi 1 tu jadikan stor simpan barang2 niaga

saya bersama kat luar bilik.