Bleeding dan lendir coklat sering keluar

Salam, maaf nk tanya ibu² semua.. waktu minggu ke 12W5D sy alami fresh bleeding dan jumpa doctor.. Dan doc gtau is normal dan klaskan sbgai ancaman keguguran.. doc xde bg apa² ubat just advice bykkn rest.. but bermula dri bleeding tu sampailah skrg 15W6D.. adakah normal? Disamping tu, ada p KK katanya cek lah perut makin membesar atau macam mana.. kalau keluar ketul terus ke doktor.. #firstbaby #ingintahu #1stimemom

1 Balas

sy pernah kena pesan ngan dok, klw kluar darah turut² terus dtg hosp atau klinik..