lendir kuning kehijauan

salam, maaf nak tanya kalau ada kluar lendir kuning seakan hijau tu adakah tu tanda nak bersalin? perlu ke hospital segera ka?? skrg dah 39w 2d #firstbaby #ingintahu

2 Balas

segera ke hospital sis...takut nanti ada jangkitan...klo keluar lendir putih jernih itu normal tp klo keluar lendir yg berwarna mcm tu takut dah ada jangkitan

n takut baby dah terberak dlm tu lalu termakan najisnya sendri...perlu segera ke hospital utk pemeriksaan lanjut