Ada pengalaman x

Salam korang .. nak tnya ad x mommys sini yg pernah bersalin czer anak pertama .. anak kedua dapat normal ? saya ni tgh menunggu hari .. bedebar pulak rasa .. Haritu dh jumpe pakar dia cakap blh cuba normal utk kali kdua ni .. kot ade mommys yg nak share pengalaman ke tips ke .. ?☺

1 Balas

Wa'aalikumusalam.. Ye sya ank ptama czer.. Time mgdung yg ke2 doc bg try tuk bsalin normal.. Tp dlm tmpoh 1 jam..alhamdulilah dpt bsalin normal.. Ank ke3 pun normal..