kaki bengkak

Salam.. kandungan berapa bulan yer kaki mulai bengkak?

32 Balas

Sya start dari 24w kaki bengkak smp skrg dah 32w..doktor ckp biasanya klu mcm ni bengkak smp bsalin

Sye 7 bulan dh start bengkak sikit. Naik 8 bulan bengkak teruk. Huhu sakit nak jalan

sya da masuk 9bulan..alhamdulillah xde bengkak kaki.. senang nk bejalan 😁😁

Xpasti, depends atas individu kot..kalau sy lepas bersalin tu baru bengkak kaki

Walaikumussalam..kalau macam saya lagy 2 minggu due date baru kaki bengkak😅

Ada sesetgh org time preggy tak bengkak lps bersalin baru bengkak. Mcm sy.😂

hm tak sure laa sbb kaki saya tak bengkak pulak sepanjang pregnant

Sy awal2 preggy masa 6-7 minggu kaki bengkak. Sbb byk jalan.

sy masa 4 bulan ade bengkak.. pastu surut.. ni bgkak semula..

5y ago

cuba tinggi kn kaki.. kadang sbb kurang air pon jadi cmtu..

ikut orang kot... biasa trismester ke3 😅