Mintak pencerahan.

Salam jumaat ibu². Mintak tolong, sy dah gi kk hari tu cek upt. Alhmdulillah positif prgnant. Bulan 12 baru bukk buku pink. Tp pagi tadi tgok dekt spender ada darah coklat mcm awal period. Tapi sikit². Memang mcm tu ke? Ataupun kenapa ya? Kk tutup hari ni di johor. Klinik swasta jauh. Mintak pencerahan ye kalau ada yg pernah alami. Sy first time. Jadi risau. #firstbaby

1 Balas

mungkin tu spotting. org pregnant memang ada spotting. benda tu tak sakit & akan hilang lepas 3 @ 4 hari. Kalau bleeding x kesah lah banyak ke sikit, better pgi jumpa dr. kita tak tau apa yg jadi dalam perut.