Ari ari sakit , nak poo poo pun terasa sakit . Nak buang angin pun sakit

Salam ibuu ibu . Maaf nk tnya sy first pregnt. Baru 19w mlm td sy tgah bdiri tiba2 mcm cramp sakit sgt ari ari . Nk poo pun sakit sgt .dr ari ari smpai ke punggung. Tp lps buang angin, sakit tu dkt ari ari je. Ada kah sbb angin ? Kena pergi klink tak. Sakit jugaa nk tahan. Tq tq jwb

1 Balas

Pergi je klinik klu takut was2… Check keadaan baby ok ke tak dlm tu… Saya kalau rasa lain sikit je terus gy scan… Btw kalau banyak angin@tahi byk dlm perut pun boleh buat kan ari2 sakit… Lagi2 kalau sembelit…

3y ago

Terima kasih mummy