mengharap

salam ibu²...ada tak yg pernah keguguran 3x...gugur trimester ke-2..agk² ada peluang lg ke nk mengandung...rase trauma sgt asyik gugur je... #gugur3x #1st7weeks #2nd24weeks #3rd17weeks #TTC8YEARS

2 Balas

Sy prnh kegugurn masa 6w.. lps gugur urut masa pntg, lps pntg pon masih g berurut sbb bdn sakit2 tp skli utk usaha nk ank lg Alhamdulilah mgndg thn yg sma skrg ank 1thn 6 bln, dan skrg tgh mgndg lg tggu hri je ni.. kalau da rezeki x ke mana sis.. smoga ad rezeki sis.. aminn..

Semoga ada rezeki nti sis..btw dr ada buat siasatan x.. patutnye ada