Di sahkan gdm 😞

Salam ibu2 tumpang tanya. Saya baru di sahkan gdm. Soalan saya boleh ke saya minum susu similac mom ? Bahaya tak ibu2 #pleasehelp

1 Balas

waalaikumsalam , ibu gdm blh try consume susu biasa full cream .. jgn lowfat .. susu materna mostly utk ibu yg kurang selera org mual trok and x da sangkut gdm .. utk yg ada sangkut gdm blh consume susu biasa x kisah brand apa asalkan full cream ..

1y ago

dietician sya kata full cream , sbb low fat ni kebanyakkan buat ibu skit perut ..