salam

Salam ibu².. Tolong doakan semoga saya dipermudahkan.. 28hb june saya admit wad sebab ada tanda² dah sakit2 n lendir keluar.. cek cm baru 1cm.. 29hb june cek cm, baru 2cm.. 30hb june cek cm, still sama 2cm.. so saya kena discaj... kena tunggu air ketuban pecah baru datang hospital semula.. sekarang dah 5july masih xda tanda² lagi.. lendir x keluar dah.. cuma pinggang sakit... due 19/7 ni.. mohon doa kalian ya..

11 Balas

Waalaikummusalam.. Due date sama 19/7 tp saya still tak ada tanda2, baby pun belum turun dekat laluan.. Saya gdm, kalau 18/7 still tak ada tanda2 lagi kena serah diri dkt hosp.. Doakan saya juga yaa🤗

4y ago

Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan, ibu dan baby diberi kesihatan yg baik dan diberi perlindungan Nya... Amin2

Semoga semua baik2 dan dipermudahkan ya sis, keep positive sis.😊 sy plk due 29/7 ni, harap kita semua yg preggy dipermudahkan bersalin ank n ibu sihat2 hehe😘

kalau perut memulas2 macam nak berak apa maknanya.. tapi bawah perut x sakit...

Waalaikumussalam mommy.. Bykkn bdoa. Smg dipermudahkan bersalin dan berpantang mommy

Semoga dipermudahkan... Sye skrg pon dah 35w... Berdebar2 je

4y ago

aamiin..

Semoga dipermudhkn..doakn sy juga ye..#36 weeks😊

4y ago

aamiin...

Wasalam.. semoga dipermudahkn urusannya sis

Semoga dipermudahkan sgla urusan..🤲🏻

Semoga dipermudahkan segalanya sis☺

4y ago

aamiin

wslm..smoga urusan sis dipermudahkn..

4y ago

tq aamiin..