luahan

Salam ibu2 sya nak luahkan perasaan risau saya. Adakah sya patut risau kalau dok cakap telapak kaki baby macam x normal sikit clubfoot(bengkok).... Slepas sya buat detail scan sampai skarang sya risau dah fikir macam2 kesian baby. ?? Adakah yg jadi macam sya? Boleh ke disembuhkan kaki clubfoot tu? Adakah jadi masalah untuk baby.. Sya cakap dekat suami, suami cakap kalau smua ok baby mesti xda apa jangan fikir macam2... Tapi sya sbagai ibu menti fikir macam2.?? Ya allah risau nya,smoga la baby sya sihat2 smpai bersalin nanti.. #babyfirst

14 Balas

nak tnya laa biasanya buat detail scan tu kt mne? skrg sy just prgi gov je dn sy kurg tahu menahu benda2 ni frtime pregnant...

4y ago

Kat swasta sis

Assalamualaikum puan . Boleh saya tahu keadaan anak puan sekarang ?

Doa yang baik²,semoga dipermudahkan segala urusan

4y ago

Amiin

Hrp smuanya baik2 sja sis

4y ago

Thanks sis,aamiin