UBAT BATUK IBU MENGANDUNG

Salam ibu2 sy alami batuk yang sangat teruk,sampai kuar darah luka di tekak,dan sy dah p kk doktor kata mmg tiada ubt utk ibu mengandung ,doktor just minta ikhtiar cara minum madu + dgn lemon,tp still x ok mlm2 sy tak boleh tidur,smpai lah dah 18_Weeks larat sangat😭,sakit dada kadang tu sampai terkencing,boleh ibu2 bg petua ...tq #18_Weeks #firstbaby

1 Balas

Eh boleh pulak ckp tk ada? Sy masa positif covid, mengandung 19 minggu masuk maeps pun ada diberi ubat batuk setiap hari yg bersesuaian dgn ibu mengandung. Tk igt dh nama ubat sbb diberi tuang kt cawan yg disediakan tu. boleh tny farmasi ubat batuk yg sesuai dgn ibu mengandung.

3y ago

ohhh tq sis