FPP Hosp Putrajaya

Salam ibu2 🤰🏻 Siapa tahu hari apa boleh dtg booking FPP dkt hosp putrajaya? Saya dh call hosp utk tanya tp tk berjawab. Nk walk in tp saya bekerja, kena ambil cuti dulu. Takut terus walk in nnt bukan hari booking hosp tk ambil pulak, kena cuti bnyk kali 😕 saya ada baca org share hosp ada hari2 tertentu je boleh dtg booking. Boleh share kalau ada info? Terima kasihh 😇🌹#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

biasa nya kalau nk booked fpp ni better g awal.. sbb slot dia slalu full... kalau tangguh2 nnti takut xde tmpt....mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Awak tahu tk hari apa boleh dtg booking? Sbb ada org share ada hari2 tertentu je boleh dtg booking.. saya call hosp x jawab