Cramp at 9w

Salam ibu2 semua.saya sekarang 9w, 1st pregnancy. Ada mild cramping tapi tak sakit sgt, manja2 mcm tu. Tak mengganggu aktiviti. Takde discharge, tiada spotting. Tapi risau jugak sbb first baby dah lama saya nantikan🥺 Normal ke cramping mcm ni? #firstbaby

1 Balas

9 weeks saya pun mcm tu dulu… Cramp sampai takleh gerak… Tapi kejap2 je… Kalau berpanjangan and sentiasa kena hati2…. Tapi selagi takde bleeding ok je… Tu nama nya rahim tgh nak mengembang😅