PERTANYAAN ?

Salam ibu2 semua..saya nak tanya ada tak ibu2 yang mengandung rasa lidah pahit dan air liur rasa tawar??? Sekarang saya tengah mengandung 9minggu..tapi lidah dngan air liur nie pahit je rasa..ada tips tak nak hilangkan rasa nie..

28 Balas

Saya pun rasa masa mula2 dulu. Smpaikn langsung xblh mnum air masak kalau x muntah. Kena mnum manis je bg hilang rasa pahit. Risau sgt time tu kena kencing manis. Msuk trim 2 dah ok sikit alhamdulillah xde kencing mnis. Hehe.