PERTANYAAN ?

Salam ibu2 semua..saya nak tanya ada tak ibu2 yang mengandung rasa lidah pahit dan air liur rasa tawar??? Sekarang saya tengah mengandung 9minggu..tapi lidah dngan air liur nie pahit je rasa..ada tips tak nak hilangkan rasa nie..

28 Balas

sy memula preggy elok jer tak rasa pape..ni dah masuk 11w dah start rasa pahit kat lidah...loya tekak..tapi try makan benda² masam jer...yang manis² sy xberapa minat pun time preggy ni...