PERTANYAAN ?

Salam ibu2 semua..saya nak tanya ada tak ibu2 yang mengandung rasa lidah pahit dan air liur rasa tawar??? Sekarang saya tengah mengandung 9minggu..tapi lidah dngan air liur nie pahit je rasa..ada tips tak nak hilangkan rasa nie..

28 Balas

nk makan minum pun jd xde mood kan..sbb x rase pape..lg2 nk masak,putus angin je rasa sbb xtau rasa ape...sy awal2 mcm tu la...masuk trimester 2 ok dh..tp bila da 33weeks skrg ni, jd balik ..haha..perut lapar,selera besar,tp mkn x rasa pape, jd xlalu..😅