Spotting koko 27 minggu

Salam ibu2 semua, saya pregnant 27minggu 2 hari, petang tu tengok dekat pad ada spotting warna coklat petang tu sebab apa ya? Risau plak first mom🥲 sepanjang pregnant baru 1st jadi. Tapi tak banyak pon la. Btw pagi tu saya g tgk wyg dan jalan mkn kenduri.. blk rumah tgk kt pad baru ada..bantu saya ibu2 semua. TQ🙏🏻

2 Balas

Waalaikumussalam. Spotting dengan bleeding lain and spotting normal. I pun first baby and risau jugak masa 2nd trim ada spotting. Tapi sebab i active berjalan je dia akan spotting. I buat self experiment where esoknya i try jalan satu mall again and yes balik tu spotting daripada malam sampai pagi. And doc said kalau takda fresh blood / bleeding non stop, should be fine.

awak pegi pac secepat mungkin