comfiuse dengan waktu subur

Salam ibu2 semua ,saya nak tanya adakah waktu subur saya masih belum ad lagi ye?Kadang2 saya tengok mcm terang ...

comfiuse dengan waktu subur
5 Balas

mcm belum ada, waktu subur dia akan sama terang. betul2 sama terang. sis cuba opk tu waktu yg sama setiap hari tau. cth setiap hari dalam range pukul 3-5 ptg mesti test. saya dah cuba, mmg jumpe sis. sis teruskan berusaha ya..

Kalau boleh sis try waktu yg sama 😊 sy pon pakai opk niyh jugak ... Alhamdulillah dapat hari subur ☺️

Cuba lg..inshaAllah nanti ada tu..moga ada rezeki sis

Belum ada yg positif lagi

belum lgi