Tempoh sembelit selepas bersalin

Salam ibu² semua. Saya baru lepas bersalin and now dah hari ke 20 berpantang. Saya nak tanya berapa lama akan hadapi tempoh sembelit selepas bersalin ? Saya sekarang bergantung pada ubat cair najis untuk buang air besar 😣 #firstbaby #pleasehelp

8 Balas

sy anak kedua pun sembelit.. smpai berpeluh peluh.. last last beli ubat lawaskan or lembutkan najis tu.. bru ok.. seksaaaaa sgt..

2y ago

kan.. smpai nangis² dlm toilet 😁bnda paling ngeri nk hadap slps bersalin kan