pergerakan baby

salam hi ibu2 semua nak tnya. untuk anak kedua rasa pergerakan dia berapa minggu ya..atau sama mcm yg firts atau yg kedua lebih awai ? #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Sy ank yg kedua nie 19weeks masih halus lg pergerakan baby.. mase ank pertama dlm 20weeks baru rase gerak kuat.. myb 20weeks ke atas baru rase kick out from the baby... 😉 tungguuu.... 😘

2y ago

Alhamdulillah ok setakat nie... 👌🏻xlapar.. cume haus tu.... mmg kene tahan sampai buke... wajib bg sy 3cawan air.. 😆

ikut badan jugak sebab setiap kehamilan ni lain rasa dia.. boleh jadi awal sbb kita dah tahu rasa dia camne