Warna najis pucat

Salam / hi ibu2 sekalian, boleh tak nak mintak ibu2 share warna najis pucat anak...sbb da google tp still tak puas hati...anak 2 3 hari nie warna najis kuning pucat (ada sertakan gambar, kat luar lg pucat, kat dalam camera warna dia da enhance sikit)..tp nurse ckp tu biasa2 je...yg luar biasa kalau warna najis tu warna kelabu...sy masih risau..sbb ikutkan infomasi, kalau watlrna pucat tu da kena jumpa doctor..#theasianparentph #pleasehelp

Warna najis pucat
2 Balas

anak umur berapa?

2y ago

maaf lambat, anak umur 1 tahun 3 bulan...

anak dah mkn kn

2y ago

maaf lambat reply, ank da makan, umur 1 tahun 3 bulan...hari tu ada tanya nurse KD directly, katanya warna biasa je nie...kena tggu 2 3 hari, cek lg, lepas 2 3 hari, najis da start warna mcm biasa..