Usia kandungan

Salam ibu2, saya last period 5/8 dan sekarang berapa minggu ya usia kandungan saya? And normal ke tak nampak perut lagi 😆🤭 #jangankecamtau😍 #ingintahu

5 Balas

if ur regular period boleh jadi dlm 12 week dah sis. boleb buka buku pink dah tu sis. normal je tak nampk perut to 1st trim baby kecil sgt sis

ehh dlm app ni bkn ada tulis ke? nk register pun dh kena isi kn?

google je pregnancy calculator. nanti tahulah dah berapa minggu

Apps ni pun blh checkkan sis. Jgn rumitkan diri ye

guna la apps flo. login semua tarikh period.