Pendarahan/spotting awal kehamilan

Salam ibu2 .. nak tanya.. sy bru prgnt 7w .. since rabu sampai harini (5hari) keluar darah lendir coklat mcm situasi kita nak habes period.. sikit2 ja tak bnyk tapi dah 5hari..okay ke? Sbb dulu prgnt anak pertama tak pernah jadi mcm nie.. perlu ke ke klinik utk check? Atau nie just simptom biasa awal kehamilan?

3 Balas

Hai sis, dh pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan ke? Lebih baik sis jumpa doktor. Saya tak pernah bleeding masa pregnant 7w.

3y ago

*hari rabu 1st day bleeding

betul. saya pun sama. normal ke tak ye? saya minggu depan baru nak gi buka buku pink. risau jugak keputihan nak ke coklat mcm tu

3y ago

Hari yg sy up soalan tue. Esok sy ke klinik.. doc dh confirmkan sy miscarriage ..rasa down sangt.. skrg hospital bg tempoh 2minggu utk “jatuh” sendiri.. kalau dlm tempoh 2minggu tk jatuh doc bg date utk ke hospital utk cuci rahim.. patut laa seminggu sy bleeding n sampai ke harini hari ke 12 dah sy bleeding.. tkda rezeki utk anak kedua.. doakan sy ada rezeki lagi lepas nie😔😔😔

rjuk doc sis

3y ago

Okay sis tq