Berkhatan

Salam ibu²... Nak tanya siapa yang mempunyai pengalaman khatankan baby boy? Umur baby berapa bulan ibu² ada khatankan anak dan di mana (swasta/gov)? Serta penjagaan baby selepas berkhatan.. Jika tak keberatan bolehla share..

1 Balas

xde pengalaman jaga bby sndiri tapi ade pengalaman jaga bby org kt center sampai habis pantang.. lahir selepas sehari dah khatan.. penjagaan senang sbb bby just minum bf.. luka cpt sembuh.. prgerakan bby x byk.. normal nb x active mcm bby besar..