berkhatan..baby girl

assalamualaikum, saya nak tanya umur brp semua untuk berkhatan baby girl ye? sekarang anak saya dah nk masuk 3 bulan dh..#seriusnanya #firstbaby #ingintahu

11 Balas

dah blh sunat sis. sy dua2 ank bwh 40 hari. sb msa tu ank msh kecik n kurang meronta. bila besar susah sikit. klinik swasta. harga xmhl. insyaAllah. better swsta sb smua dia sterilized.

Dh boleh sunat dah.. mostly byk yg sunatkan bby girl dalam pantang.. sbb tak byk gerak.. 3 bulan pun dh boleh sunat dah tu

saya 4 org anak perempuan sunat kan masa dalam pantang sebelum 40 hari...

2y ago

Owh.. Tq for info

Boleh sunat dah tu sis. Anak saya pun saya sunatkan masa masih dlm pantang

Waalaikumsalam. Boleh khatan dah anak sis. Tak berdarah sangat pun

Anak sy perempuan 5 bulan bru dpt berkhatan.

2y ago

Sya jaga mcm biasa ja puan. Just cek2 kan saja setiap kali tukar pampers..

7hr dah bole khatan kan. 3 bln dh sesuai sgt

3 bulan ke atas dah bole sunat

sy bg sunat mse umur sbulan

Saya haritu masa hari ke 5