BSP 7 KALI

Salam ibu2. Nak Tanya siapa pernah buat bsp 7x? Kndungan 1st saya buat 4 kali je. Misi dgn doktor suruh saya buat bsp 7x utk kndungan kedua ni tapi bagithu last minit nk balik dan saya pun tak sempat nak tanya lebih lanjut sbb nampak rushing misi dgn doktor nk keluar rehat. Kalau ibu2 tahu, boleh bgithu caranya? Terima kasih #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

takpun nak kepastian puan pergi balik hospital and tanya

11mo ago

ok terima kasih. ada dpt info mmg buat 7x. sblum dan slps makan pagi, tgh hari, petang dan sblum tidur.