Susu Dutch baby

Salam ibu², nak tanya. Sebelum ni baby saya minum karihome. Tapi disebabkan tak berapa mampu cuba try dutch baby balik, tapi bila minum dutchbby jadi meragam macam tak kenyang. And selalu keluar susu ikut mulut dan hidung. Kenapa ye? Bby baru 2bulan. #pleasehelp

2 Balas

meragam & keluar susu ikut mulut/hidung tu tanda baby stress. samada dia reject susu tu atau cara penyusuan tak betul. boleh cuba tukar postur badan atau cuba bg sikit2 dulu. kalau masih sama, try susu lain pula ya.

1y ago

baik terimakasih

sis. nak tanya, baby sis dah okay ke? try ape ye? sbb baby i pun mcm tu

1y ago

anak awk brpe bulan ye ? sama mcm anak sy susu lembu alergik susu soya cirit birit. doctor suruh try dutchbaby skrg dia mcm x kenyang minum bnyk and terlalu kerap. karihome okay ye ? sesetengah org kata susu tu panas.