Soalan sedikit segan..

Nak tnye ibu2 biasa pakai pelincir atau minyak ape ye utk 'tolong' urut suami ktika berpantang? dulu sy pakai minyak yg ade gmbar bunga matahari tu, tapi suami kata mcm panas lak minyak tu.. adeiii..x lama lagi nak pantang dah, sy nak pantang lama, tu nak tnye kot ade yg slesa utk kita tlg dia.. pleaseee share jenama n gmbar contoh pelincir tu klu ade ye.. tq! #seriusnanya #mommybuntu #jangandibully #isterimithali

1 Balas

cari ky jelly la..durex pn byk water based lubricant..somi sy syukur la x perlu tolong pn time pantang 🤭. bagus awk ni suka menolong. sy byk letih je

4y ago

U cari elovera... Gel dia dr bahan alami kan... Kalau durex tu kimia.... So selamat alovera.