Spotting/period

Salam ibu2, macam mana saya nak bezakan samada spotting ataupun tanda awal period? Semalam masa saya kencing ada keluar lendir putih & darah merah sikit. Kemudian ada tanda2 di pad. Saya ingatkan akan period tapi sampai ke hari ini tak ada keluar darah period tapi masih ada tanda sikit2. Period saya bakal datang 9hb ini. Ada rasa mild cramp. Saya baru gugur bulan lepas. Tak tahu samada ini normal ataupun tidak. #seriusnanya #bantusharing

5 Balas

1) tggu je tarikh period tu.. klu x period bru test upt.. 2) darah tu bley jd mcm2.. spotting, awal period, luka pgkal rahim.. susah nk teka mlainkn sis jmpe Dr bia Dr check.. saranan sye plak, just tggu waktu spatutnye sis period tu.. tgk period ke x.. check upt..

kita sama baru gugur bulan lepas..due period 8hb...skg krem2 selalu..tp xda kluar spotting la..cek upt je nnti bila dh delay period

Kencing sakit tak?

cuba la check upt

buat UPT la