Berus gigi punca muntah

Hi salam ibu2, boleh tak uolls suggest yang sesuai pakai masa pregnant ni untuk elakkan muntah.Tq sebab setiap kali gosok gigi terus mual saya pakai colgate

1 Balas

Sy sblm ni pn guna colgate, tp sejak pregnant ni tukar ke fresh&white.. Sy amik yg mint,masih lg loya muntah tp rasa tu okay sikit dr sy guna colgate sblm ni..sy beli yg pack kecil je,60g.. Sblm ni guna ubat gigi budak🤣tp rasa buah pulak..semua sy beli yg pack kecil, senang utk tukar2