Krim parut budak

Salam ibu2.. anak sy dh 2tahun tp klau berjalan tu suka la jatuh..jln jenis kalut dan x seimbang.. jadi lutut dia memg slalu luka dan berparut.. bole mntk cadangan ibu krim2 yg bole hilangkan parut..terima kasih☺️

2 Balas

sis cari calendula atau aloe vera cream/gel. bila luka, sapu. nanti luka cepat elok, halang jangkitan dan bila sembuh pun parut tak naik. nano perak pun bagus.

4mo ago

sorry sis. unruk kalau dah berparut saya pun tak sure. cuma boleh bagi suggestion untuk prevention awal. maaf tau kalau tak jawab soalan 😅

Hiruscar kids.. sgt berkesan, kejap jak hilang parut tu maybe sbb budak2 lagi kan..

4mo ago

baik awk terima kasih