Kandungan25week

Salam ibu2 ... Ada ke yang kandungan baru brusia 25 minggu bersamaan 6bulan , tapi baby dah besar 1kg? Nanti dah 3trimister nanti baby akn lebih 3kg ke ? Risaunya kalau baby bsr 😌.. ni anak fst .. apa makanan yang sesuai supaya baby xbesar 😬😅 . Saya dah la tak minum susu .. #seriusnanya #1stimemom #pregnancy

2 Balas

takde masalah kandungan 25 weeks berat baby 1kg. yang penting mommy takde masalah kencing manis InShaaAllah baby tak obes. minum susu untuk cover kalsium yang baby ambil daripada mommy. baby tengah membesar, jadi perlukan juga kalsium untuk pembentukan tulang baby. paling mudah nak consume kalsium daripada susu la 😊

baby besar ni mommy yg ckp ke atau doktor yg ckp???