?

Salam ibu² ad x tips nk ajar ank mnum ssu tpung,,ank sy ni bru firsttime nk mulakn ssu tpung tp sy xtw nk stopkn mcm ne ssu bdn,, sblum ni xprnh g cz myusu bdn je,,sy uat mcm ni cz sy tgh pregnant?ssu pe y ok ank umur 2thn 2bln ni ye??

4 Balas

Ank dh 2tahun, xpe xbg susu tepung pun, yg penting dia ckup mkn, 2tahun dh blh bg fresh milk, susu bkn lg mknan wajib utk dia, apa lg nk perkenalkn botol susu..just bg mknan secukupnya, susu hnya sampingan, ckup la 2-3 kali je sehari