Baby bump 9bulan

Salam ibu.. sy first baby ni, normal ke perut kecik je? Dah nak masuk 9bulan tp kecik je mcm baru 7bulan.. tapi berat baby ok semua cuma baby kecik sikit dr minggu yg sepatutnya.. doktor cakap kena mkn sayur & buah banyak sikit nanti baby pandai besar.. ada tak ibu2 yg sama mcm saya? Baby lahir nanti ok tak? Mohon komen pendapat ibu2 smua.. berikan saya kata2 semangat 🤲🏻🫶🏻❤️ #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

10 Balas

sye pun dh 9 bulan..perut kecik,jalan pun bole kata x mcm penguin sgt..ramai tegur perut kecik..baby sye pun mmg ad kecik sikit tp air ketuban semua cukup..first mom jgk ni.. yg x bestnye bila perut kecik ni,kita sakit sikit,mengah sikit,tak larat ke, dipertikaikan.. sakit hati...

2y ago

tak suke betul yg pertikaikan tu.perut kecik tak smestinya kita tak letih kan.letih gak nye..tu blum kena sesak nafas lg..sakit bwh lgi..nk jln laju2 pun xleh..kite bwk nyawa kot dlm perut