Suhu badan

Salam ibu, nk tnya.. ada x anak2 tuan puan semua,. Bila malam jew suhu dia naik 37.5-37.8... tpi bila siang hari ok jew.. kalau mlm bdan dia suam2

8 Balas

anak sy... setiap hujung bulan macamtu... malam je demam terlampau tinggi suhu ye.. kepala panas...kaki sejuk macam ais batu... tang siang je aktif..siap boleh men lari2 lagi..masok malam je dlm kul 9lebih camtu..suhu naik mendadak... setiap hujung bulan mcmtu... tp skrg da ok...

Pernah..bila dah 3 hari macam tu je rentak dia..pergi klinik..Doc kata demam viral..Ambil masa dlm seminggu juga..Lepas tu ok..bg ubat demam..

Sm ler gn ank sy mlm je suhu tgi.. Siang rndah.. Da bwak klnik now deman da ok tgl batuk je xok lg batuk brkhak..

ank sy pun mcm tu bru 22hri.. klau mlm bdn suam2.. bla siang ok plk

pernh kne...waktu mlm ajee...suhu meninggi...siang hr elok je...

Semoga anak2 kita semua sentiasa sihat dan cegas.... Amin

Mungkin sbb cuaca kot..anak saya pun mcmtu juga..

umur berapa, nak tumbuh gigi maybe.