breast

salam ibu" nak tanya breast mula" mengandung sakit bengka nih dah 7week macam lembik balik, knp ye bukan biasa ye betambah besar sakit,bengka ikut kandungan??

2 Balas

ikot org juga.. ade yg mbesar.. ade yg sama je saiz.. dan ade yg besar sbelah.. depends.. x semua sama.. kt apps ni ade article mngenai perubahan payudara.. cuba search..

Breast sy lagi la tak pernah sakit dari awal pregnant. Gatal2 nipple je. Besar pun tidak 😅

5y ago

Hahaha enjoy your pregnancy 😋