Susu formula

Salam ibu ibu semua.. Saya ibu bekerja tak lama lagi.. Boleh bagi cadangan susu formula yg boleh saya beri pada anak 2 bulan tak..? Anak saya masih susu badan cuma saya nak campur sbb takut tak sempat pam (kekangan masa kerja)

1 Balas

kalau mmg nekad nk susu badan, kena juga pam tiap 2 jam. kalau tak susu drop. if nk bg fm, kena try & error. boleh try yg murah dulu, lactogen/dupro/dutch baby. if tak sesuai, kena try yg next range harga pulak s26 etc. beli paket kecik dulu & tgk samada baby ada muntah/cirit/sembelit. if ada, tak sesuai.