Baby masih belum keluar 39w4d

Salam ibu ibu semua. Harini sy dah 39w4d tp baby masih belum ada tanda tanda nak keluar :( nurse bagitau next week kalau baby tak keluar jugak, kena induce. Ibu ibu ada tips tak supaya baby cepat keluar? Macam2 dah sy try, jalan banyak, mencangkung basuh bilik air, tawaf mall, semua lah senanh cerita. Pls help 🙏🏻#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Hai sis, doa ibu untuk anak tanpa hijab cubalah berdoa selalu dgn sungguh-sungguh. Dah cuba minta maaf pada suami/anak2/mak ayah/family/etc kemudian minta doakan mudahkan urusan bersalin ke? Solat taubat ke sis. Solat hajat. Tahajjud. InshaAllah, Allah mendengar permintaan hambanya & tak kan hampakan.

saya overdue 41 weeks . tapi sblm tarikh induce tu dh sakit . pergi hospital tetap kna induce 🤣