Teringin baby girl

Salam ibu ibu , ada tak tips nak dapatkan baby girl , saya dah 2orang boys dan tengah pregnant , scan kalini pun boys . Teringin sangat nak baby girl . Ada tips takk ?? 🥺🥺🥺

9 Balas

Wslm ibu,saya terbalik,dh 3 girl skrg tgh preggy yg no4, detail scan smlm kata girl juga,tp sya x putus doa,hrp ada keajaiban lahir nati boy,Amin.bukan xredha.tp nk usaha mne tau kuasa Allah.so keep doa je momi.💪🏻

1y ago

banyakkan berdoa bulan ni . mana tau doa kita termakbul , saya hari² doa harap dapat baby girl .. macam kes org lain gak scan boy dapat girl . harap jd pd saya la . sebab naluri tu kuat sgt 🥺🥺