Tonsil & Demam

Salam ibu . Anak sy baru sihat dari demam suhu 38/39 . Dan doc kata tonsil dia ada merah&bengkak. Ada tips ke ibu² pasal tonsil ni, macam mana nak cegah dan ada ubat ke untuk tonsil ni. Sy risau , anak sy demam suhu terlalu panas 🥺 ##bantusharing #firstbaby #1y3m

7 Balas

beli spray ulser bb kt farmasi..klau mnum susu botol..bt sejuk..blh bg eskrim vanilla..mknn y sejuk2..mandi kerap..ubt kne bg on time.tu je y doc Suh wt n tonsil ank sy xpernah lama n kejap je