PIL ATAU SUNTIK

Salam and hye mummy, Saya disini nak tanya pendapat pd mummy yg ada pengalaman ambil perancang. Mana lebih elok dan berkesan....pil atau suntik? Jika pil, pil apa ya? TQ for share pendapat.

15 Balas

Sy xssuai suntik .. Period deret xhenti sebulan .. Last tukar pil .. Slmat skit laa ..

5y ago

Yasmin

Sy amik noriday. Alhamdulillah ok. Boleh banyakkan susu jugak. Badan xnaik.

My mum ambik y ni. Dah bthun dia ckp ok. Depend pda indvdu laa

perkara ni depends atas body masing².

Boleh try implanon

5y ago

Doktor sarankan ambil injek dlu baru implanon. Kalau injek ok bru bole implanon katanya