Yogurt

Salam.. Hye mommy2... Nak tnye... Mase preggy bole tk mkn yogurt dutch lady ni?

Yogurt
30 Balas

Masa pregnant apa benda yg teringin mkn bedal je. Lps bersalin kena Jaga mkn utk elak ank kembong sbb menyusu badan.

5y ago

Kalau dinasihat kn nurse n doc xboleh br stop. Kalau lalu mkn, ambik je sbb mostly earlier pregnancy pyh mknan nk masuk tekakkn.😅 Mkn berpada2 jgn lebih2 pulak ya. 👍

bole sgt bgos . lg2 yg xd perisa . lg bgos tok mommy yg ad msala keputihan mse preggy . sedp plak tu . eheheh 😋

Bak kata doc sy...pregnant bukan penyakit..so makan la apa nak makan..tp beringat jgn sampai cari penyakit

yogurt elok sangat utk preggy🤩kita tak makan yogurt tp sbb preggy pakse makan...haha

Selagi tak dalam pantang sebat jala , nanti dalam pantang tengok jala 😂😂

pebret ni..tp sy suke mango.hehe..yg fernleaf..rm 1..hehe murah skit

Nurse pon ade bgtau yogurt ni bagus mkn mase pregg😊

Lagi elok kalau u makan greek yogurt Cari yg low fat

Boleh kalu puan xamik susu..sbb tggi calcium..

Bolehhh... but be carefulll sbb tggi gula ni... 😅

5y ago

Boleh.. 😊 Kalau kat sabah ada Yogurt 0% sugar brand Desa 😊 best